Seadoo Riva Racing 400 RXT

 Rotax 1630 ACE – 300 HP

70 L

2 – 3 istuma paikkaa

 

Seadoo Spark

Rotax 900 ACE

30 L

2 – 3 istuma paikkaaVoiko vesijetin kyytiin tulla kaveri kyytiin ja vaikuttaako se hintaan?
Kyllä voi, meidän jetit ovat 2-3-paikkaisia, eikä se vaikuta hintaan onko kyydissä yksi vai useampi matkustaja.

Voinko tankata vesijetin itse?
Vesijetin voi tankata myös itse. Tämä kuitenkin tulee tehdä vuokra ajan puitteissa ja niin että tankkaus asemalta ajetaan suoraan vuokrapisteelle.

Haluaisin vuokrata vesijetin mökille mukaan, onnistuuko tämä ja miten kuljetus?
Kyllä onnistuu, vuokraamme myös jettejä mökille ja muualle mukaan! Hinta määritellään vuokra-ajan mukaan erikseen. Meiltä saat käyrryn mukaan vuokrauksen yhteydessä, sinulla pitää vain olla koukullinen auto. Mikäli sinulla ei ole omaa kuljetusta, meiltä saat sen lisähinnasta, kysy lisää!

Saako alaikäinen ajaa vesijettiä?
Vesijettiä voi lain mukaan ajaa 15 vuotta täyttänyt henkilö. Kuitenkin alaikäisten kanssa teemme aina vuokrasopimukset huoltajan kanssa.

Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta veneilystä/vesijeteistä, voinko silti vuokrata laitteen?
Kyllä voi, käydään vain hieman tarkemmin läpi vesiliikenne säännöt ja muut turvallisuuteen liittyvät asiat. Meiltä saa myös ohjattua jettivuokrausta, silloin meiltä tulee opas omalla vesijetillä ajoon mukaan ja näyttää miten vesillä liikutaan turvallisesti. Tämän hinta on 50e/1h. Ajo-oppaan voi ottaa itselleen sopivaksi ajaksi 1-8h ajaksi.

Haluaisimme järjestää ystävälle synttärit ja tulla porukalla vesille, mutta kaikki meistä ei uskalla vesijetin kyytiin. Onko ehdotuksia muille, jotka eivät välitä vesijetteilystä?
Pystymme järjestemään erilaisia aktiviteetti paketteja, kuten vesijetit, sup-laudat jne. sekä saunomista meidän yhteistyökumppanin tiloissa lähellä vuokrapistettämme. Tästä lisää infoa kysymällä!

Vesijettien toimitus:
– Voit hakea vesijetit trailerilla ja viedä haluamaasi rantaan.
– Vuokraa vesijetti mökille mukaan.
– Lähtöpaikkana toimii normaalisti Sarfvikin venesatama.
– Jos haluat että toimitamme jetin johonkin muuhun rantaan, mökillesi tai kotipihaasi, on kilometriveloitus 2,0€ + alv 24% .
______________
Yrityksille:
Vuokraamme vesijettejä myös yritysten käyttöön. Voitte vuokrata kalustoamme käyttöön mm. virkistyspäiville, tyky-päiville ja promootioihin. Järjestämme myös vesijettisafareita. Meiltä saat myös reippaan ja iloisen henkilökunnan tapahtumaasi! Kysy tarjousta ajoissa.

Supportscreen tag